Anumite pregătiri care sunt necesare în vederea participării la evenimentul din 6 septembrie 2015

776

Este necesar ca persoanele care doresc să participe la manifestarea spirituală din data de 6 septembrie 2015 să aducă cu ele o sticlă – fabricată din sticlă, şi nu din vreun material plastic sau din metal – care va putea să aibă, de exemplu, capacitatea de 1 litru sau de 500 ml, care va avea dop de plută şi va fi umplută cu apă cât mai pură. Sugerăm ca pentru acest eveniment să se folosească apă de Vâlcele sau eventual o altă apă pură de izvor (apă plată).
Apa din recipientul de sticlă se va binecuvânta în prealabil, chiar şi cu câteva zile înainte, folosind formula clasică de binecuvântare. Apa va fi binecuvântată de un număr de 21 de ori, cel mai târziu în ziua premergătoare evenimentului, respectiv în data de 5 septembrie 2015. Cei care participă pentru prima dată la astfel de manifestări spirituale şi care nu ştiu nimic cu privire la Arta Binecuvântării vor umple sticlele cu apă şi le vor eticheta cu propriul nume. Aceste sticle cu apă vor fi aduse în data de 5 septembrie 2015, până la ora 17, la cortul alb de pe terenul pentru spirale al yoghinilor, în Costineşti, pentru a fi binecuvântate de către un grup de trei persoane care cunosc Arta Binecuvântării şi care vor realiza în mod benevol această acţiune de ajutorare a celorlalţi. Sticlele cu apă vor fi ridicate a doua zi, tot de la cortul alb, în intervalul orar 13-14.
Apa din sticle va putea fi folosită numai după încheierea completă a acestei manifestări. Această apă va fi încărcată în mod subtil, ocult, cu energia benefică ce se va manifesta cu acest prilej şi va constitui, după încheierea acestei acţiuni, un veritabil suport rezonator material, fizic, capabil să genereze în fiinţa celui care o va bea anumite transformări benefice uimitoare.
Pentru a avea la dispoziţie şi apă de băut, fiecare participant îşi va putea lua cu el în mod suplimentar, pe lângă sticla cu apă şi dop de plută, şi o anumită cantitate de apă de consum care consideră că îi este necesară, aceasta putând fi păstrată chiar şi în recipiente obişnuite din material plastic de uz alimentar, cu dop care se închide etanş.