Condiții de acces la evenimentul spiritual din data de 6 septembrie 2015

675

NU ESTE PERMIS ACCESUL CU APARATURĂ ELECTRONICĂ!
Precizăm că este strict interzis ca la această manifestare din 6 septembrie 2015 să se participe cu nu contează ce aparatură electronică: telefoane mobile (IPhone-uri, smartphone-uri etc.), reportofoane, camere video, laptop-uri, Ipod-uri, tablete, ceasuri şi orice alt fel de gadget-uri sau altă aparatură similară.
Nu se admit niciun fel de excepţii sau scuze de genul „Am uitat că aveam asupra mea un telefon mobil sau un laptop sau o cameră video sau un reportofon etc.“
Cei asupra cărora vor fi găsite astfel de aparate electronice, telefoane mobile (IPhone-uri, smartphone-uri etc.), reportofoane, camere video, laptop-uri, Ipod-uri, tablete şi orice alt fel de gadget-uri, vor fi eliminaţi imediat, li se va ridica pentru totdeauna legitimaţia şi nu vor mai putea participa niciodată la o astfel de manifestare.

ATENȚIE! Precizăm că la manifestarea din 6 septembrie 2015 participanţii vor putea avea asupra lor un creion obișnuit și câteva coli, pe care, dacă vor dori își vor putea nota în final ceea ce consideră că este important să țină minte sau să relateze.