În zilele de 7 și 8 mai se vor audia în cadrul activităților Mișcării Charismatice Teofanice patru conferințe în premieră, precedate de două conferințe în reluare (pentru a asigura continuitatea subiectului). Vor fi câte două conferințe în premieră în fiecare zi, care vor fi difuzate de două ori (în două sesiuni), astfel încât să fie accesibile tuturor celor care au cursuri în aceste zile. Sesiunea de dimineață va începe la 8:40 în data de 7 mai și la 9:40 în data de 8 mai, iar sesiunea de după amiază va începe la ora 16:00 în ambele zile.

Programul urmează să fie actualizat în cursul zilei de azi pe pagina de live a site-ului miscareacharismatica.ro.

La aceste audieri vor putea participa doar persoanele care au fost deja admise, inclusiv cele care nu au participat până acum la alte conferinţe din cadrul MCT.

Accesul se va face astfel

  • Persoanele care s-au înregistrat deja pe site-ul MCT pentru audierea conferințelor din anul 2021 vor folosi același user și parolă. (Atenție, nu mai aveți nevoie de codul de acces. Codul se introduce o singură dată, la înregistrarea pe site).
  • Persoanele care nu s-au înregistrat pe site-ul MCT în anul 2021, dar au primit anterior un cod de acces, se vor înregistra pe site folosind codul primit. Este necesar să vă înregistrați cu adresa de e-mail pe care ați primit codul.
  • Persoanele care fie nu au primit cod de acces, fie l-au primit, dar nu-l mai găsesc, este necesar să se înscrie astfel:
    • Cursanții școlii din România vor trimite un e-mail pe adresa mctonline2021@gmail.com.
    • Instructorii de yoga din România și din străinătate, lectorii de Ayurveda și cursanții din străinătate vor trimite un e-mail pe adresa mct2i@yahoo.com.

E-mailul va conține: numele, prenumele, anul de curs, orașul, codul de pe legitimația MCT sau numărul și seria bonului pentru cei care au fost admiși, dar nu au încă legitimația MCT (ex: ROM 001000).

Fiecare persoană înscrisă va primi pe adresa de e-mail de pe care s-a înscris un cod de acces împreună cu instrucțiunile corespunzătoare. Codul este personal și netransmisibil.