This post is also available in: Magyar Русский Čeština Italiano

Conferințele atipice de la 1 la 7 din cadrul Mişcării Charismatice vor fi reluate în datele de 20 iunie, 27 iunie, 4 iulie, 11 iulie, 18 iulie, 25 iulie şi respectiv 31 iulie 2021. Audierea se va face pe pagina Live şi vor putea participa doar persoanele care au fost deja admise, inclusiv cele care nu au participat până acum la alte conferințe din cadrul MCT.

Accesul se va face astfel

  • Persoanele care s-au înregistrat deja pe site-ul MCT pentru audierea conferințelor din luna mai 2021 vor folosi același user și parolă. (Atenție, nu mai aveți nevoie de codul de acces. Codul se introduce o singură dată, la înregistrarea pe site).
  • Persoanele care nu s-au înregistrat pe site-ul MCT în luna mai 2021, dar au primit anterior un cod de acces, se vor înregistra pe site folosind codul primit. Este necesar să vă înregistrați cu adresa de email pe care ați primit codul.
  • Persoanele care nu au primit cod de acces, sau l-au primit, dar nu-l mai găsesc, este necesar să se înscrie astfel:

1. Cursanții școlii din România vor trimite un e-mail pe adresa mctonline2021@gmail.com.

2. Instructorii de yoga din România și din străinătate, lectorii de Ayurveda și cursanții din străinătate vor trimite un e-mail pe adresa mct2i@yahoo.com.

E-mailul va conține: numele, prenumele, anul de curs, orașul, codul de pe legitimația MCT sau numărul și seria bonului pentru cei care au fost admiși, dar nu au încă legitimația MCT (ex: ROM 001000).

Fiecare persoană înscrisă va primi pe adresa de e-mail de pe care s-a înscris un cod de acces împreună cu instrucțiunile corespunzătoare. Codul este personal și netransmisibil.

 

Programul reaudierilor

Fiecare conferință va fi reluată de două ori în zilele menționate, pentru a permite și celor care au cursuri în zilele respective să reaudieze conferințele.

Programul audierii de dimineață va începe la ora 9:20, iar cel al audierii de seară la ora 17:40. Programul detaliat va fi disponibil pe pagina Live a Mișcării Charismatice Teofanice.