Încă din copilărie am avut deviaţie de sept, apoi prin liceu am început să am şi sinuzită cronică, problemă ce se manifesta prin dureri de cap, respiraţie greoaie şi răceam destul de des. În urmă cu vreo 2-3 ani m-am gândit să mă operez de deviaţie de sept. Am fost la un control medical. Era destul de gravă deviaţia, chiar era destul de accentuată. Respiram preponderent pe nara dreaptă.

Mi-am făcut un RMN şi s-a constatat că în afară de această deviaţie de sept, am sinuzita de care ştiam şi infecţie la sinusul frontal, în partea stângă. Ceea ce este mai interesant este că s-a observat existenţa unui corp străin – cel puţin aşa apărea pe filmul de la RMN – care era prezent în sinusul din obrazul stâng. Un fel de corp strălucitor – îmi amintesc că aşa spunea doctorul şi chiar vedeam şi eu pe film – care avea un diametru cam de 5 mm.

Am rugat o ființă în care am foarte mare încredere să mă sfătuiască ce să fac. Mi-a spus să mă operez de deviaţia de sept. Dar ulterior, după ce am făcut RMN-ul, am avut nişte complicaţii datorită substanţei de contrast pe care medicii o folosiseră şi m-am simţit foarte, foarte rău după aceea. I-am explicat apoi și ce s-a constatat la această investigație, acel corp din sinusul din obrazul stâng, și m-a sfătuit totuşi să nu mai fac operaţia, pentru că acel corp, dacă va fi extras aşa, pur şi simplu, poate cauza ulterior o problemă gravă.

La scurt timp după aceea a urmat Evenimentul excepțional din 2015. După participarea mea la acest eveniment, la câteva zile, conduceam maşina seara şi am simţit brusc ceva în gât. Am oprit maşina, am luat un şerveţel şi am scuipat afară acel „ceva”. Am constatat că era un corp format dintr-un puroi vechi întărit, de culoare galben-maronie, foarte urât mirositor. Pot spune că arăta groaznic. Era foarte dur şi avea o lungime de 1-1,5 cm şi un diametru de vreo 5 mm. Am fost uimit de faptul că am putut să elimin acest „corp“ – care probabil stagna acolo, în sinusul din obrazul stâng, de ani de zile, poate de mai bine de zece ani – şi că eliminarea s-a produs atât de simplu şi fără durere.

După aceasta am realizat că de fapt nu mai aveam nici sinuzită, puteam să fac postura stând pe cap (SHIRSHASANA) cu uşurinţă, fără să am dureri de cap. Am ajuns să pot practica această postură yoghină chiar şi o oră, în mai multe reprize, fără să simt niciun fel de dureri la nivelul capului. Și am început să pot respira foarte, foarte bine, pe ambele nări, alternativ, bineînţeles. În această privinţă mă simt acum foarte, foarte bine. Îndrăznesc să spun că acest fenomen excepţional de vindecare s-a petrecut prin miracol dumnezeiesc.

Fenomenul de a elimina acel corp s-a produs cam la 4-6 zile după participarea mea la Evenimentul excepţional din 6 septembrie 2015, şi ulterior, cu timpul, într-o perioadă pe care o aproximez a fi de ordinul săptămânilor, am constatat că de fapt pot să respir foarte bine, că nu mai am dureri frontale şi că pot să realizez cu uşurinţă postura stând pe cap (SHIRSHASANA), şi de asemenea şi alte ASANA-e.

Mulţumesc cu umilinţă, cu iubire şi cu recunoştinţă lui Dumnezeu Tatăl şi lui Grieg.