Audieri în premieră ale unor noi conferințe atipice (MCT45-48)

0

Notă: Pentru o mai bună integrare a acestor audieri în premieră cu alte activități importante este posibil ca orele de desfășurare prezentate în acest program să fie modificate! Vă rugăm să verificați periodic acest program.

Audieri în premieră

Noua sesiune de audieri MCT – conferințe atipice – va include 4 conferințe noi ale profesorului de yoga Gregorian Bivolaru. Aceste conferințe vor putea fi audiate în premieră pe acest site conform programului următor:

Data Ziua Ora Conferința Tipul audierii
15 iunie 2024 sâmbătă 23:10 MCT-45 audiere în
premieră
16 iunie 2024 duminică 23:10 MCT-46 audiere în
premieră
29 iunie 2024 sâmbătă 23:10 MCT-47 audiere în
premieră
30 iunie 2024 duminică 23:10 MCT-48 audiere în
premieră

Pentru a putea participa la audierile în premieră a conferințelor MCT-45, MCT-46, MCT-47 și MCT-48 este necesar ca fiecare participant să fi audiat integral conferințele MCT-37, MCT-38, MCT-39, MCT-40, MCT-41, MCT-42, MCT-43 și MCT-44 având, la fiecare dintre ele, o participare de 100%.

Pentru ca participarea la aceste audieri online să se înregistreze corect în contul personal este necesar ca fiecare participant să fie autentificat pe site, cu numele de utilizator și cu parola pe care deja le are, pe întreaga durata a audierii și să realizeze această audiere din contul personal.

Participarea gratuită la urmatoarea serie de audieri în premiera, care începe cu MCT49, ce urmează a fi programată în toamna acestui an, este permisă doar participanților care în urma audierii/reaudierii fiecărei conferințe din aceasta nouă serie MCT45-48 au înregistrată pe site cel puțin o participare de 100% la fiecare dintre ele.

Precizăm faptul că accesul la conferințele MCT difuzate pe acest site este gratuit doar o singură dată și anume numai atunci când este programată audierea în premieră a câte unei conferințe și numai pentru cei care au participat integral la audierea/reaudierea conferințelor din seria anterioară. Orice alte situații nu vor putea fi tratate ca excepții în ceea ce privește conferințele atipice MCT ce vor fi programate pentru reaudiere.

Vă recomandăm să consultați secțiunea „Activități Online” a acestui site cel puțin o dată pe lună, de preferință la finalul fiecărei luni calendaristice.

Eventualele întrebări pot fi adresate pe adresa: contact@miscareacharismatica.ro .