Regulamentul activităților online ale Mișcării Charismatice Teofanice

This post is also available in: Română English Magyar Русский Čeština

Pentru a ne referi la Mișcarea Charismatică Teofanică vom folosi în cele ce urmează prescurtarea MCT.

Activitățile Mișcării Charismatice Teofanice (MCT) ce vor fi realizate online vor fi numite pe scurt în continuare ”activități MCT”.

 • Activitățile MCT sunt rezervate persoanelor peste 18 ani care dețin o legitimație MCT valabilă sau un bon MCT valabil.
  Prin semnarea în prealabil a Formularului de înscriere și prin acceptarea Termenilor și condițiilor de acces pe acest site confirmați că aveți peste 18 ani.
 • Codul de acces pe site-ul activităților MCT este unic și netransmisibil. Vă rugăm să înțelegeți că, dacă vom constata tentative de conectare cu același cod simultan în locuri diferite, vom bloca accesul la respectivul cod.
 • Toate conferințele și meditațiile ce fac parte din activitățile MCT vor beneficia de traducere în limbile engleză, spaniolă, rusă, cehă, maghiară, italiană pe canalele corespondente.
 • Programul detaliat al activităților MCT va fi disponibil pe site-ul dedicat. Este posibil ca la unele conferințe în premieră să apară modificări de ultimă oră în privința duratei sau a orei de începere. Aceste modificări vor fi anunțate în timp util și vor fi marcate vizibil în programul dedicat.
 • Recomandăm participanților să realizeze la fiecare conectare metoda de protecție pentru accesarea internetului, ce este accesibilă pe site, la începutul fiecărui modul al programului.
 • În cazul în care vă confruntați cu întrebări și probleme de natură tehnică aveți la dispoziție o fereastră de chat, aflată în partea dreaptă a ecranului. Atenție, pe chat nu se va răspunde la întrebări legate de conținutul conferințelor, ci exclusiv la întrebări de natură tehnică sau administrativă.
 • Sunteți invitați să trimiteți relatări sau întrebări pertinente, cu miez, direct în pagina de Contact de pe site, precizând de fiecare dată: numele, prenumele, anul de curs și localitatea, titlul conferinței sau al meditației, după caz (iar în cazul în care conferința are mai multe părți precizați la ce parte vă referiți). La aceste întrebări se va răspunde în cadrul următoarelor tabere de vacanță. Nu veți primi răspunsuri personal, pe email. 
 • Persoanele care se vor înregistra pe site după ce activitățile MCT au început vor participa doar la activitățile din zilele rămase, nu vor putea solicita o eventuală reluare a activităților MCT la care nu au participat.
 • Pentru a putea primi în timp real anunțurile relevante (spre exemplu despre eventuale modificări de program), cei care doresc se pot abona pe canalul de Telegram dedicat taberei, accesând linkul https://t.me/tabaraonline. Acesta nu este un grup de discuții, nu se răspunde la întrebări, se vor posta strict doar anunțuri.