A Karizmatikus Teofánikus Mozgalom tevékenységeinek szabályzata

This post is also available in: Română English Русский Čeština Italiano

A keretén belül sorra kerülő Karizmatikus Teofánikus Mozgalom (KTM) tevékenységeit a következőkben röviden a KTM tevékenységek”–nek fogjuk nevezni.

  • A KTM tevékenységek azon 18 év felettiek számára vannak fenntartva, akik érvényes KTM igazolvánnyal, vagy érvényes KTM utalvánnyal (bon) rendelkeznek. A Bejelentkezési űrlap előzetes aláírásával és az internetes oldalhoz való Hozzáférési feltételek elfogadásával megerősíti, hogy 18 évnél idősebb.
  • A KTM tevékenységek internetes oldalához való hozzáférési kód egyedi és nem ruházható át másra. Kérjük, értse meg, ha megpróbálnak egyszerre csatlakozni különböző helyeken ugyanazzal a kóddal megtiltjuk a kódhoz való hozzáférést.
  • Az összes konferenciát és meditációt, amelyek a KTM tevékenységeinek a részét képezik angol, spanyol, orosz, cseh, magyar, olasz nyelvre fordítják a megfelelő csatornákon. A KTM tevékenységeinek részletes programja külön internetes oldalon lesz elérhető. Egyes, először bemutatásra kerülő előadások esetében, utolsó pillanatban módosítások történhetnek az előadás időtartamára és kezdési időpontjára vonatkozóan. Ezeket a változtatásokat időben bejelentjük és a programban látható módon feltüntetjük.
  • A résztvevőknek javasoljuk, hogy minden egyes alkalommal mielőtt rákapcsolódnának az internetre, a program minden egyes modulja előtt, végezzék el a védő eljárást az internet használatához, amely megtalálható az internetes oldalon
  • Ha technikai jellegű kérdésekkel, vagy problémákkal szembesülnek, a képernyő jobb alján van egy csevegési (chat) ablak. Figyelem, itt nem válaszolunk az előadások tartalmára vonatkozó kérdésekre, hanem kizárólag csak a technikai és adminisztratív jellegű kérdéseket vesszük figyelembe
  • Felkérjük, hogy helytálló, lényegre törő kérdéseiket, közvetlenül az internetes oldal Kapcsolat oldalára pontosan feltüntetve minden alkalommal a vezetéknevet, keresztnevet, évfolyamot és a helységet, az előadás, vagy meditáció címét (ha az előadás több részből áll kérjük adja meg melyik részre vonatkozik a kérdés, vagy a beszámoló). Ezekre a kérdésekre és beszámolókra a következő vakációs jógatáborban válaszolunk.

           Személyesen e-mailben nem fog választ kapni.

  • Azok a személyek, akik azután jelentkeznek be az internetes oldalra, hogy a KTM tevékenységei elkezdődtek csak a fennmaradt tevékenységeken fognak részt venni, nem kérvényezhetik azon KTM tevékenységek megismétlését, amelyeken nem vettek részt.
  • Akik, szeretnének időben értesülni a lényeges hirdetésekről (pl. a lehetséges programváltozásokról) azok feliratkozhatnak a tábori Telegram csatornára a https://t.me/tabaraonline linkre kattintva. Ez nem egy vitacsoport, itt egyetlen kérdésre sem kap választ, itt szigorúan csak hirdetéseket tesznek közzé.