Védő eljárás az internet használatához

This post is also available in: Română English Русский Čeština Italiano

Minden egyes alkalommal, amikor kinyitunk egy eszközt, amivel rá lehet kapcsolódni az internetre, 3-szor keresztet vetünk annak az eszköznek az irányába és közben mondjuk:

“A MENNYEI ATYAISTEN, AZ Ő FIA, JÉZUS ÉS A SZENTLÉLEK NEVÉBEN. ÁMEN!”

Minden egyes keresztvetés és az ahhoz tartozó szöveg végén a következő invokációval folytatjuk:

” ITT ÉS MOST TELJES HITTEL, ALÁZATTAL ÉS EGY JOGOS REMÉNNYEL MEGIDÉZEM AZ ISTENI MINDENHATÓSÁG MEGNYILVÁNULÁSÁT, AMI ENNEK A TEVÉKENYSÉGNEK A TELJES IDŐTARTAMÁRA AZON NYOMBAN ÉS TELJES MÉRTÉKBEN, FELTÉTEL NÉLKÜL SEMLEGESÍT BÁRMILYEN ÖRDÖGI, SÁTÁNI BEFOLYÁST, AMI HATÁST GYAKOROLHATNA EBBEN ÉS EZEN AZ ESZKÖZÖN KERESZTÜL. ISTEN ENGEM ÚGY SEGÉLJEN! ÁMEN! ÁMEN! ÁMEN!”

Ez az exorcizáló (ördögűző) formulát is így 3-szor mondjuk. Minden egyes invokáció után igyekszünk érzékelni egy leírhatatlan belső bizonyosságot és sajátos isteni védelmet.

Mielőtt konkrétan rákapcsolódnánk az internetre, felajánljuk ennek a tevékenységnek a gyümölcseit az Atyaistennek.

Ha az isteni válasz igenlő, akkor 3 áldást végzünk a következő formulát használva:

“URAM ISTENEM, MENNYEI ATYÁM, ALÁZATTAL KÖNYÖRGÖM HOZZÁD, HOGY ÁLDD MEG A TE ISTENI ÁLDÁSOD ENERGIÁJA ÁLTAL EZT AZ ELJÁRÁST, AMIHEZ FOLYAMODOK, ÉS KÖNYÖRGÖM HOZZÁD, HOGY ENNEK A HASZNÁLATNAK EGÉSZ IDŐTARTAMA ALATT TELJES MÉRTÉKBEN ÉS FELTÉTEL NÉLKÜL SEMLEGESÍTS BÁRMILYEN ÁRTÓ, ÖRDÖGI, SÁTÁNI BEFOLYÁST, AMI HATÁST GYAKOROLHATNA A GONOSZ ÉS AZ ÁLNOK SZÖVETKEZÉSE MIATT, KIÁRASZTVA RÁ RAJTAM KERESZTÜL A TE LEGFELSŐBB KEGYELMEDET. LEGYEN MEG A TE AKARATOD! ÁMEN!”