Acasă Eveniment spiritual excepțional Gânduri și impresii Factori importanți într-un proces de vindecare autentică

Factori importanți într-un proces de vindecare autentică

0
Factori importanți într-un proces de vindecare autentică

Am simţit să vin şi eu să relatez despre vindecări şi despre evenimente miraculoase din viaţa mea şi mă întrebam ce anume să aleg, pentru că sunt atât de multe, atât de extraordinare şi atât de minunate cele ce se petrec în viaţa mea şi pe care eu le simt ca fiind daruri de la Dumnezeu. 

Cu puţin timp înainte de a începe Evenimentul sau chiar în timpul Evenimentului din această seară s-a clarificat în mintea mea că cel mai important fapt pentru mine – pe care vreau să-l împărtăşesc şi cu voi, cei care sunteţi aici – este că mi-am dat seama că toate aceste minuni şi aspecte bune din viaţa mea au apărut şi continuă să apară pentru că mi-am dorit să îl simt pe Dumnezeu în fiinţa mea şi în viaţa mea şi am urmărit să fac tot ceea ce ţine de mine pentru ca acest fapt să se petreacă, să se simtă, iar El să-şi manifeste Graţia şi să-I simt prezenţa, să simt că este cu mine. În continuarea acestei dorinţe s-au petrecut anumite evenimente în viaţa mea şi la un moment dat, într-un moment de criză, în care îmi puneam foarte multe întrebări, nu înţelegeam ce se petrece şi chiar de ce anume se petrec anumite lucruri în viaţa mea, mi-am adus aminte de unul dintre sfaturile înţelepte pe care Grieg ni le-a dat, şi anume că este bine să-l punem pe primul loc în viaţa noastră pe Dumnezeu. Şi din acel moment, am simţit cumva profunzimea acestei afirmaţii, importanţa şi puterea acestei alegeri. Şi m-am hotărât ca într-adevăr să-l pun pe primul loc în viaţa mea pe Dumnezeu şi să fie ceva viu, ceva căruia să-i dau viaţă, să hrănesc cumva această alegere, această intenţie, să nu rămână doar un gând, nişte vorbe, ci chiar să acţionez în acest sens. Această alegere am făcut-o acum doi ani de zile şi de atunci au început să se petreacă o mulţime de minuni în viaţa mea, o mulţime de înţelegeri, de clarificări, inclusiv legate de bunăstarea trupului. Nu-i dădeam foarte mare atenţie acestui aspect, dar s-au petrecut anumite evenimente şi Dumnezeu mi-a arătat că este important să am grijă şi de trupul meu şi de starea lui de bine. Şi am început să am grijă şi să mă rog să fie bine, pentru că mi-am dat seama că fără o stare de bine la nivelul trupului nu prea am cum să susţin această relaţie cu Dumnezeu, aşa cum mi-o doream şi mi-o doresc în continuare. 

Anul trecut, în pregătirea Evenimentului care a fost în septembrie, am ţinut şi eu foarte uşor cele 12 zile de post, deşi eram destul de slăbită. De obicei nu am probleme cu zilele de post, dar a fost o perioadă mai dificilă pentru mine din punct de vedere al sănătăţii, slăbisem şi aveam oarecare îndoieli în legătură cu puterea mea de a ţine post. Am observat că le-am ţinut foarte uşor şi am fost foarte susţinută. De asemenea, în perioada aceea, iulie-august, am avut foarte multe înţelegeri şi clarificări în legătură cu o afecţiune mai veche, care a fost diagnosticată acum vreo 13 ani. Am tratat-o la momentul respectiv, acum 10 luni zile, am luat un tratament destul de consecvent timp de câteva luni de zile, recomandat de medic, o colegă, care studiază şi Ayurveda şi a avut efect. Am continuat şi cu asana-e, care m-au ajutat în remisia simptomelor, diagnosticul este spondilită anchilopoetică, este o boală autoimună şi evoluţia ei în timp este destul de neplăcută. Dar nu am avut probleme din motivele pe care le-am spus. Anul trecut a recidivat, a început din nou un episod acut şi în timpul acestei perioade în care am ţinut cele 12 zile de post am înţeles motivele pentru care a reapărut această afecţiune şi aceasta m-a ajutat foarte mult la începerea unui proces de vindecare. Acest proces continuă pentru că mi-am dat seama în perioada aceea şi după aceea că sunt nişte neînţelegeri, nişte conflicte foarte profunde în fiinţa mea şi chiar acum, după încheierea evenimentului, sunt anumite gânduri, anumite înţelegeri care mă ajută în procesul de vindecare a acestei afecţiuni. Şi am simţit să spun şi aceasta pentru că în cazul unor boli mai grave este un proces care durează, necesită un anumit timp până când reuşim să primim ceea ce este necesar pentru ca procesul de vindecare să fie complet şi profund. 

Ceea ce aş vrea să mai adaug este că anul trecut, atunci când am completat acel chestionar, am completat la probleme de sănătate vreo şase diagnostice, iar unul dintre ele, mai important, pe lângă cel de spondilită, au fost nişte probleme la nivelul glandei tiroide. Această problemă există şi în familie, o are şi mama şi aceasta a fost obiectivată şi prin anumite investigaţii şi simţeam în zona gâtului o anumită senzaţie şi că ceva nu este în regulă în zona aceea. După evenimentul de anul trecut, în timp de câteva luni de zile am început să analizez, pentru că am simţit că trebuie să rezolv problema aceasta, de la nivelul tiroidei, dintre toate celelalte afecţiuni, pe lângă cea legată de sponidilită, şi am început să dau mai multă atenţie anumitor gânduri pe care le aveam mai demult, dar nu mă oprisem asupra lor. Acum am început să mă opresc, am ţinut şi jurnalul despre care a spus Grieg şi m-a ajutat foarte mult faptul că îmi notam anumite inspiraţii pe care le aveam, anumite înţelegeri. Mă ajutau foarte mult să descâlcesc cumva toată dezordinea care exista şi se manifesta în fiinţa mea la acest nivel, în corespondenţă cu glanda tiroidă. Acum pot să spun că de câteva luni de zile nu mai am acele manifestări la acest nivel şi prin investigaţiile pe care le-am repetat, nu s-au mai observat dezordinile care erau înainte. Acestea sunt câteva dintre aspectele foarte bune şi foarte frumoase legate de vindecările care se petrec în viaţa mea şi de care mi-am dat seama că mă ajută să am acea stare de pace şi de linişte şi de stabilitate, de oarecare stabilitate, care îmi permit să am această relaţie pe care mi-o doresc cu Dumnezeu Tatăl, şi să pot să fiu suficient de lucidă şi suficient de fermă pentru ca El să fie şi să rămână mereu pe primul loc în viaţa mea. 

Mulţumesc foarte mult. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce îmi oferă şi le mulţumesc tuturor acelora care mă ajută din planurile subtile, pentru că sunt mulţi. Eu primesc ajutor, simt că primesc ajutor din partea multor fiinţe de lumină, şi îngeri, şi Ghizi spirituali şi bineînţeles îi mulţumesc lui Grieg pentru că el face posibil ca acest ajutor pe care îl primim să se manifeste într-un anumit cadru. Mulţumesc foarte mult.