Am participat în 2015 și în 2016 la Evenimentul Spiritul Excepţional. Sufeream de osteoporoză, aveam dureri foarte mari în zona șoldurilor, sufeream de inimă, de arteroscleroză și mai multe. Imediat după ce am participat în primul an, în 2015, mi-au dispărut brusc durerile cauzate de osteoporoză și după o săptămână chiar am mers la o nuntă, am dansat o noapte întreagă și a fost un miracol pentru mine să nu mai am dureri. Nici în prezent nu mai am acele dureri.

Un alt miracol care s-a produs pentru mine anul acesta, în primăvară, a fost atunci când doctorii mi-au descoperit un cancer la intestin și mi-au spus că îl aveam de 15 ani. Sunt convinsă că participarea în acești 2 ani la Eveniment m-a ajutat foarte mult să fiu operată în mod corespunzător și astfel salvată. Cred că dacă nu participam în acești doi ani, nu
mai eram în viață. Am fost vindecată și sunt în viață.

Le mulțumesc tuturor, lui Dumnezeu în special şi lui Grieg, pentru că am fost susținută mereu, și la prima operație, care a durat 8 ore, și la a doua operație, care a durat 5 ore.