Am participat la toate cele 3 evenimente de până acum. Mă voi referi mai întâi la evenimentul din 2015. Când am participat eram sănătos din punct de vedere fizic și am fost atent pe perioada desfășurării evenimentului, eram aproape de stâlpul central, în spira a 3 a. Am simțit foarte puternic energiile din timpul spiralei. Eram cu fața spre asfințitul soarelui. La terminarea procedeului am perceput o energizare a trupului în întregime și în zonele pe unde mai aveam probleme o încălzire foarte puternică. La final eram cu fața spre poarta de intrare. Mi s-a părut că s-a produs o translație de circa 10m a locului de unde eram inițial și unde mă aflam la terminarea spiralei.

În 2016 am participat la eveniment într-o stare gravă. Aveam probleme la coloană, am avut un mic accident și m-au adus cu mașina până la poarta terenului de spirale. Nu puteam merge în poziție verticală, ci doar încovoiat, cu mâinile pe genunchi, cu dureri foarte mari în zona apendicelui. Am stat puțin în spirală în picioare, nu am putut sta mai mult, apoi am stat lungit cu picioarele îndoite, nu puteam să stau altfel. La terminarea spiralei am încercat să mă ridic cu atenție ca să îmi fac bagajul și am observat la un moment dat că mă pot ridica vertical fără să mă doară nimic. Am mers chiar foarte bine
pe picioarele mele până unde locuiam și m-am simțit foarte bine atunci și am simțit pe loc vindecarea miraculoasă care s-a produs, adică mi-a fost luată durerea. Am mers cu un coleg ca să mă ajute să contiunui drumul dacă cumva apărea din nou durerea, dar nu au fost probleme și mi-a fost foarte bine. De atunci durerea s-a diminuat și pot merge în poziție verticală.

Anul acesta (2017) am fost în al doilea rând din față și am simțit foarte puternic energizarea care se produce la acest eveniment și simțeam ajutorul îngerilor păzitori cum vin și ne ajută și lucrează asupra trupului nostru și asupra corpului astral și cauzal. Sunt minuni care se produc pe moment și apoi în timp.

Vă mulțumesc