Acasă Vindecări miraculoase 6 septembrie 2015 Dumnezeu mi-a răspuns printr-o stare copleşitoare de fericire

Dumnezeu mi-a răspuns printr-o stare copleşitoare de fericire

0
Dumnezeu mi-a răspuns printr-o stare copleşitoare de fericire

Am fost diagnosticată ca având o formaţiune tumorală la rinichiul drept, cu hematurie. Dată fiind afecţiunea cu care mă confruntam, am decis să particip la Evenimentul spiritual excepţional de vindecare ce urma să aibă loc la începutul lunii septembrie 2015.

Voi relata în cele ce urmează ceea ce am simţit în urma participării mele la Evenimentul spiritual excepţional din data de 6 septembrie 2015. Încă de la ora 12:30, de când m-am aşezat la rând pentru a intra în Spirală, am simţit că în fiinţa mea se trezeşte şi se amplifică o stare elevată, din ce în ce mai mare, de încredere în sine, care îmi întărea convingerea interioară că voi putea să depăşesc toate eventualele dificultăţi şi obstacole care ar fi putut să apară în fiinţa mea, până la finalizarea acestei acţiuni spirituale.

Între orele 14:00 şi 22:00 am aşteptat, alături de toţi ceilalţi participanţi, pe terenul pentru spirale, am ascultat toate anunţurile realizate de la organizatori şi am urmat precizările care ne-au fost oferite pe parcurs. Chiar dacă această perioadă de timp de aşteptare a fost ceva mai mare decât am prevăzut, aceasta nu a reprezentat pentru mine decât o perioadă deosebit de favorabilă de relaxare şi de pregătire interioară pentru tot ceea ce urma să se petreacă.

Între orele 22:00 şi 00:30 am realizat, la unison cu toţi ceilalţi, atât meditaţiile din programul final al Taberei spirituale yoghine de vacanţă, cât şi binecuvântările ce au fost propuse pentru unii dintre cei prezenţi. Între orele 00:30 şi 01:00 am ascultat cu atenţie mesajul audio transmis de către Grieg. Am fost în mod plăcut surprinsă să constat că în toată această perioadă de aşteptare pregătitoare, ce a ţinut până la ora 01:00, nu am simţit niciun fel de stare de oboseală şi niciun fel de senzaţie de foame, cu toate că ţineam în continuare post negru.

Din momentul începerii meditaţiei în Spirală am realizat că trăiam o intensă stare interioară de satisfaţie deplină, simţeam influenţa binefăcătoare foarte puternică a meditaţiei asupra stării mele generale, şi toate acestea aveau un pregnant impact benefic asupra afecţiunii mele. Această stare favorabilă era întreţinută în fiinţa mea atât prin intermediul muzicii minunante, cât mai ales prin intermediul ecoului lăuntric transformator al mesajului de la început, ce a fost transmis de către Grieg înainte de începerea meditaţiei în Spirală.

Pe parcursul desfăşurării meditaţiei în Spirală, după aprecierea mea pot spune cam pe la jumătatea acesteia, am resimţit brusc o senzaţie puternică de vomă, însoţită de o durere cumplită de stomac şi apoi a apărut la fel de repede o transpiraţie rece. În acel moment am simţit nevoia să mă aşez pe scaun, însă, cu toate acestea, am reuşit să rămân mai departe în Spirală, ţinându-mă în continuare de mâini cu cei doi colegi aflaţi în stânga şi în dreapta mea.

Nu ştiu exact cât timp a durat senzaţia aceea neplăcută de rău, dar am fost surprinsă să constat că la un moment dat, aproape dintr-o dată, senzaţia respectivă de rău a dispărut instantaneu şi din acel moment până la ora 05:30, atunci când s-a terminat meditaţia în Spirală, m-am simţit extraordinar de bine. O fericire fără margini pusese stăpânire pe mine, iar acest sentiment stenic de bine interior a durat apoi multe ore după terminarea meditaţiei în Spirală.

Mărturisesc că în momentul în care a început să îmi fie rău am hotărât în sinea mea, aşezându-mă pe scaun, să mă rog cu intensitate la Dumnezeu să mă ajute. Aproape imediat am perceput în fiinţa mea o stare stenică de încredere şi imediat apoi s-a născut în mine convingerea că dacă nu voi pleca şi că dacă voi rezista, atunci Dumnezeu mă va ajuta să depăşesc un mare obstacol lăuntric, ceea ce ulterior am constatat că s-a şi petrecut în realitate.

Sunt convinsă că starea de aspiraţie spirituală pe care am manifestat-o atunci, precum şi determinarea interioară ce a apărut în fiinţa mea ca urmare a rugii intense către Dumnezeu au făcut să crească în fiinţa mea capacitatea de concentrare. Încă de când am auzit mesajul iniţial transmis de către  Grieg am urmărit să realizez o cât mai profundă intregrare a acestui mesaj spiritual transformator în fiinţa mea şi aceasta mi-a generat o stare spirituală deosebită de încredere în Dumnezeu, dându-mi astfel posibilitatea să aleg în mod înţelept între a renunţa la participarea mea la această meditaţie şi a pleca sau a rămâne în continuare şi a mă integra într-un mod activ, profund spiritual, în ambianţa spirituală specială ce se manifesta atunci prin graţia lui Dumnezeu. În consecinţă, am ales să particip în continuare şi să mă rog cu fervoare lui Dumnezeu să mă ajute.

După ce am făcut această alegere înţeleaptă m-am simţit perfect integrată în atmosfera spirituală magică a momentului. Atât de puternică a fost trăirea emoţională benefică pe care am avut-o la meditaţia în Spirală, încât a doua zi, practic din data de 7 septembrie 2015, am hotărât ca timp de 49 de zile să aprind câte o lumânare în fiecare zi pentru a-I mulţumi şi pe această cale lui Dumnezeu pentru şansa spirituală excepţională pe care mi-a oferit-o cu acest prilej, şansa de a participa la această primă meditaţie în spirală destinată declanşării unor procese extraordinare de vindecare, acţiune spirituală ce a fost iniţiată şi realizată de către Grieg în cadrul Taberei spirituale yoghine de la Costineşti.

Pe parcursul întregii meditaţii în Spirală ce a fost realizată cu prilejul Evenimentului spiritual excepţional de vindecare din anul 2015 am simţit o energie subtilă foarte puternică, care mă ajuta să mă distanţez de orice fel emoţie negativă, de orice teamă, de orice frică şi care mă făcea să trăiesc o inefabilă stare de contopire cu sentimentul profund de fericire fără margini.

Muţumesc pentru această şansă spirituală deosebită. Intenţionez ca după 49 de zile să fac o nouă investigaţie RMN legată de formaţiunea tumorală cu care mă confrunt.

Vă mulţumesc.