În spațiul sacru

0
În spațiul sacru

Am simţit delimitarea clară a spațiului sacru şi pentru că, făcând parte din echipa de electricieni, am mers de lângă Spirală până la căsuța plantonului chiar înainte de ora 16:00 (momentul de început) pentru  a verifica un generator de curent.
A durat 5 min, dar depărtarea de centrul focar şi apoi apropierea de el cred că au contribuit la conturarea percepţiei spațiului sacru. În timpul spiralei cu suport muzical nu am fost foarte tare impactat, dar uitându-mă acum în urmă, percep acel interval ca pe o pregătire,  ca pe o alchimizare atât a spațiului exterior, a întregului spaţiu în care se realiza Spirala, a spațiului sacru, cât şi a spaţiului interior al fiecărui participant.
Apoi în intervalul ce a urmat, fără muzică, am simțit ceva ce nu am mai simţit la alte spirale sau alte meditații: un fel de energie vibratorie rafinată, dar totuși plină de forţă, de o putere care se impunea, dar fără să fie agresivă.
Aceasta făcea să vibreze toate celulele trupului şi simţeam un fel de reordonare a structurilor fizice şi subtile.
M-am gândit atunci la unele hibe pe care le mai „trag“ şi la faptul că atenția mea orientată ferm şi cât mai constant asupra lor ar putea fi de ajutor în focalizarea acelei energii vindecătoare. Tot atunci am simţit cumva că şi alte probleme, dizarmonii, chiar boli neconştientizate au primit un impuls divin vindecător.
Mulţumesc cu iubire şi recunoștință pentru tot.