Acasă Vindecări miraculoase 2 septembrie 2016 Vindecarea miraculoasă a ulcerului gastric

Vindecarea miraculoasă a ulcerului gastric

0
Vindecarea miraculoasă a ulcerului gastric

În luna august 2016 am remarcat existenţa unei afecţiuni la nivelul stomacului după o perioadă ce a fost pentru mine foarte tensionantă şi stresantă. Aveam dureri mari de stomac ce creşteau de la o zi la alta, vomitam absolut tot ce mâncăm, nu mai puteam să mă odihnesc şi astfel am decis să mă internez de urgenţă la spital, iar diagnosticul medicilor a fost: ulcere gastrice multiple şi ulcer duodenal provocat de infecţia cu helicobacter pylori. Chiar în ziua internării am făcut o endoscopie (o investigaţie medicală cu camera video în interiorul stomacului) care a evidenţiat această afecţiune şi care în plus a trezit în medic o anumită suspiciune, care l-a făcut să decidă să îmi facă o biopsie pentru a vedea ce natură are ţesutul afectat. Rezultatul acestei investigaţii a arătat existenta clară a acestei afecţiuni – ulcere multiple.

[vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1502216099766-ed27eb0e-5fd8-2″ include=”731,730,729,728,727,726″]

După o perioadă de 5 zile de spitalizare în care mi s-a administrat un tratament cu antibiotice am fost externat, cu recomandarea de a urma un tratament de 10 zile cu antibiotice și 30 de zile cu pansament gastric, plus regimul alimentar adecvat pentru această afecţiune. Imediat după ce m-am internat i-am scris câteva rânduri ghidului nostru spiritual Grieg şi l-am rugat să mă susţină în acesta problemă cu care mă confruntam, pentru a mă vindeca cât mai repede şi l-am rugat să-mi recomande un tratament naturist pentru vindecarea mea. Răspunsul ’’paranormal’’ a venit, aș putea spune, fulgerător, pentru că după 2 zile de la internare nu am mai avut dureri de stomac. Pentru bine a fost uimitor să văd că vecinul meu de pat, un tânăr de aproximativ 27 de ani, care avea aceeaşi afecţiune – ulcer şi care urma cam aceeaşi schemă de tratament, deşi era internat cu 7 zile înainte de a fi eu internat la acea secţie de spital, el încă mai acuza dureri de stomac, deşi făcea zilnic tratament medicamentos ca şi mine. Acesta a fost primul semn miraculos că ceva în bine a apărut în mine, o stare de optimism s-a născut apoi în mine şi am sperat că o să apară la un moment dat şi vindecarea. M-am raportat lăuntric la sferă de influenţă benefică a lui Grieg şi am urmărit să mă simt mai mereu în rezonanţă cu această stare binefăcătoare. Am invocat Graţia lui Dumnezeu şi starea de sănătate perfectă. Dacă până în momentul declanşării bolii simţeam şi gândeam că este benefic şi util să particip la manifestarea din 2 septembrie 2016 de la Costineşti acum după ce am descoperit acesta afecţiune îmi doream cu o mare ardoare să particip la acest eveniment special şi chiar speram să pot să beneficiez şi eu de această Graţie Dumnezeiască a vindecării miraculoase. La o săptămână după externarea din spital am participat la manifestarea din cadrul Mişcării Charismatice Teofanice din data de 2 septembrie 2016 de la Costineşti. În timpul acestei meditaţii speciale la care am participat, este necesar să recunosc că nu mi-a fost uşor să rezist rămânând în picioare pe toată perioada acelei manifestări speciale pentru că eram destul de slăbit şi nu mă simţeam suficient de vital. Nu am avut o trăire anume cu totul specială, însă am simţit totuși o ambianţă lăuntrică plăcută şi reconfortantă şi o mare susţinere energetică ce provenea de la DUMNEZEU. Menţionez că după ce m-am reîntors acasă, deci după data de 5 septembrie 2016 am început să fac tratamentul cu antibiotice și am început să fac de asemenea tratamentul cu plante ce mi-a fost recomandat. Medicul mi-a spus să revin la începutul lunii octombrie la consult pentru a vedea cum a evoluat starea mea de sănătate şi pentru repetarea investigaţiei medicale. În tot acest interval de timp am
urmărit să am un regim alimentar adecvat, cu alimente fierte şi coapte, uşor de digerat, am căutat să evit alimentele care îmi provoacă aciditate şi să am o atitudine lăuntrică mult mai echilibrată. În data de 7 octombrie 2016 am repetat investigaţia medicală – endoscopie, la care a participat şi un grup alcătuit din 7 studenţi ai facultăţii de medicină. La finalul acestei investigaţii medicul era pur și simplu uluit de ceea ce văzuse cu camera de luat vederi în interiorul stomacului meu. Aveam un stomac complet refăcut. Imediat medicul a pus – comparativ – înregistrarea video a investigaţiei din luna august pentru a le arata studenţiilor această diferenţă chiar uluitoare care a apărut la mine în numai o lună şi jumătate. Medicul a decis apoi să îmi facă încă odată biopsie pentru a fi pe deplin sigur de ceea ce văzuse pe cameră, iar rezultatul biopsiei a confirmat în totalitate cele văzute de medic – vindecarea mea, pe care o consider miraculoasă.

[vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1502216208122-b97f69f7-d1fa-7″ include=”736,735,734,733,732″]

Dovada vie, concludentă îmi sunt rezultatele acestor analize care la început erau pozitive, iar după doar o lună şi jumătate au devenit negative, în condiţiile în care am auzit mai multe cazuri de persoane cu aceeași afecţiune care nici după 4-5 ani de tratament nu au reuşit să stopeze sau să vindece complet această boală. Consider şi chiar simt actualmente ca aceasta uluitoare vindecare este un miracol dumnezeiesc. Îi mulţumesc din suflet lui DUMNEZEU pentru ceea ce s-a petrecut și îi sunt recunoscător atât lui Dumnezeu, cât şi lui Grieg care în ipostaza de CANAL TAINIC a făcut cu putinţă această manifestare spirituală cu totul excepţională.