Acasă Eveniment spiritual excepțional Gânduri și impresii Puterea vindecătoare a umilinţei şi a iubirii

Puterea vindecătoare a umilinţei şi a iubirii

0
Puterea vindecătoare a umilinţei şi a iubirii

Doresc să-i mulţumesc Ghidului meu spiritual pentru această vacanţă spirituală ce a fost pentru mine deosebită mai ales prin bogăţia de trăiri spirituale. Mărturisesc că Evenimentul special de vindecare din data de 2 septembrie 2016 a avut într-adevăr pentru mine un maxim de trăiri pe care doresc să le împărtăşesc aici prin această relatare.

Ca pregătire pentru participarea la Evenimentul excepţional de vindecare spirituală am ţinut, pe toată perioada vacanţei, un regim bazat pe crudităţi, în care am mâncat preponderent legume, fructe, nuci, alune de pădure, alge şi hrişcă. Mărturisesc că, deşi am mai ţinut chiar pe perioade mai lungi de timp, până la câteva luni consecutiv, acest gen de regim, de această dată mi-a fost mult mai uşor să îl urmez, fiind îmbăiată în câmpul subtil spiritual al taberei din acest an, 2016. Pe întreaga perioadă am avut foarte multă energie, nu am avut aproape deloc senzaţia de foame şi m-am simţit chiar foarte bine, având preponderent o stare de claritate mentală şi eficienţă.

Ţinând aceasta dietă cu crudităţi, am perceput elevarea nivelului meu de vibraţie, chiar am experimentat declanşarea în fiinţa mea a unor stări de intuiţie spirituală, m-am surprins percepând gândurile celor din jur, am perceput telepatic chiar înainte de exemplificările de la cele 2 probe de precepţie subtilă de la concursul Miss Shakti răspunsul corect la ambele stări exemplificate. De asemenea am devenit mult mai sensibilă la energiile subtile benefice ale celor din jur. Am constatat totodată amplificarea în fiinţa mea a capacităţii de selecție a energiilor percepute şi am constatat cu bucurie că am devenit capabilă să aleg, să selectez din ambianţă energiile subtile rafinate, în locul energiilor joase, care alteori mă acaparau.

La Evenimentul excepţional de vindecare din data de 2 septembrie 2016, încă de la început m-am simţit translatată într-o lume subtilă angelică, în care vedeam cum mii de îngeri coboară pe o scară de lumină pe Pământ, la locul de desfăşurare a meditaţiei. Am preceput subtil cum fiecare participant este îmbrăţişat şi ajutat să se purifice cu multă dragoste de către îngeri.

Am perceput în plan subtil prezenţa Ghidului spiritual deasupra îngerilor, undeva într-un plan foarte înalt ca frecvenţă de vibraţie, şi care era foarte aproape de Dumnezeu.

Atunci I-am cerut lui Dumnezeu să mă ajute să îmi vindec atât trupul, cât şi sufletul. Problemele mele de la nivelul trupului constau în existenţa unei dureri la genunchiul stâng, care a apărut din luna ianuarie 2016, în urma unei alergări pe bandă la sala de fittness şi, de asemenea, o durere la şoldul drept, care se amplifică atunci când fac anumite asane sau posturi de meditaţie.

La nivelul sufletului l-am implorat pe Dumnezeu Tatăl să mă ajute să învăţ iertarea, să îmi depăşesc limitările legate de ranchiună şi să mă purific la nivel sufletesc. Problema cu care încă mă confrunt este faptul că nu îmi este uşor să iert, deşi până acum m-am străduit să aplic terapia iertării cu anumite rezultate, dar nu am asimilat complet ceea ce trebuia să învăţ în materie de iertare.

La scurt timp după această invocare a ajutorului lui Dumnezeu, am început să simt vibraţii foarte puternice în zona creştetului capului, dinamizarea centrului suprem de forţă sahasrara şi am perceput un flux de energie subtilă extrem de rafinată care se revărsa din creştet și până în tălpi, având o culoare alb-strălucitor şi cu irizări albastre. Această energie subtilă m-a îmbăiat cu totul şi întreaga mea ființă, întregul meu trup a început și a continuat să vibreze o perioadă destul de lungă de timp în intervalul meditaţiei, aproximativ pe durata primei jumătăţi. Această energie subtilă curgea în valuri neîntrerupte şi mi-a generat o stare de exaltare sufletească şi de rafinament. Mă simţeam ca şi cum aş fi făcut o baie purificatoare de lumină spirituală.

În a doua parte a meditaţiei am vizualizat subtil prezența mai multor Arhangheli, precum Arhanghelul Mihail, Gabriel şi Rafael, am perceput prezenţa spirituală a lui Iisus şi a Fecioarei Maria, care ne îmbrăţişau cu iubire pe toţi cei prezenţi la această meditaţie şi ne susţineau, alături de îngerii noştri păzitori, în tot acest proces tainic de vindecare.

De asemenea, am avut percepţia unui mesaj telepatic de la Ghidul meu spiritual, în care eram sfătuită în mod direct să urmăresc să trăiesc cât mai profud stările spirituale de umilinţă şi de iubire. Acesta a fost pentru mine mesajul cel mai important al acestei tabere spirituale.

La scurt timp după meditaţie am început să simt o pulsaţie energetică pe coloană, ce se manifesta aproximativ între zonele de proiecţie la nivel trupesc ale centrilor de forţă manipura chakra şi anahata chakra. Această pulsaţie a rămas activă în mod continuu pentru câteva zile după ce am participat la Eveniment.

Iată că astăzi, la 3 zile după Evenimentul de vindecare din 2 septembrie 2016, am întâlnit un prieten care mi-a făcut un masaj vindecător la nivelul spatelui. Fiind un practicant experimentat, el a perceput existenţa unui blocaj energetic în fiinţa mea la nivelul spatelui şi a aplicat anumite manevre de deblocare energetică. Blocajul energetic existent s-a diminuat progresiv în urma masajului, dar încă nu a dispărut complet.

Am realizat că zona în care prietenul meu a identificat blocajul energetic coincide cu zona în care am resimţit pulsaţia persistentă după meditaţia din 2 septembrie 2016. Mi-am dat astfel seama că este nevoie de mai mult timp şi energie pentru o vindecare profundă. M-am întrebat apoi ce anume ar fi necesar să fac pentru o vindecare totală, dar imediat după aceea am realizat că am primit deja răspunsul încă din data de 2 septembrie 2016, atunci când am perceput acel mesaj telepatic care se referea la necesitatea de a asimila stările de umilinţă şi de iubire. Mi-am propus apoi în mod ferm să procedez întocmai, începând chiar de acum.

Doresc să îi mulţumesc lui Dumnezeu, Ghidului spiritual, îngerilor şi Arhanghelilor care ne asistă neîncetat în acest proces tainic de vindecare. Am multă speranţă şi încredere în vindecarea şi purificarea mea deplină, ca urmare a participării la acest procedeu spiritual.

Îi mulţumesc Ghidului spiritual din tot sufletul pentru dăruirea cu care ne îndrumă pe această cale spirituală excepţională şi îmi doresc să fiu cât mai aproapre de Dumnezeu.