Acasă Eveniment spiritual excepțional Gânduri și impresii Un foc subtil binefăcător cu efecte purificatoare profunde

Un foc subtil binefăcător cu efecte purificatoare profunde

0
Un foc subtil binefăcător cu efecte purificatoare profunde

Înainte de participarea la Evenimentul excepţional de vindecare din data de 2 septembrie 2016 m-am pregătit mai ales cu sufletul, făcându-I o serie de binecuvântări Duhului Sfânt şi întrebându-mă totodată cum pot realiza cei 100 de paşi către Dumnezeu, pentru ca să fie astfel cu putinţă ca Dumnezeu să realizeze un miracol şi pentru mine. Am realizat atunci că tocmai din momentul în care am avut acel gând benefic, chiar din acel moment, mă apropiam cu paşi repezi de Dumnezeu.

În mijlocul meditaţiei realizate cu prilejul Evenimentului excepţional mi-a apărut în câmpul conştiinţei un foc subtil al cărui contur era clar, însă centrul acestei flăcări subtile era într-o profunzime în care mă puteam proiecta instantaneu. Pentru mine acel foc subtil era o copleşitoare apariţie, despre care eu cred că s-a manifestat ca un răspuns la rugile mele mute pentru membrii familiei mele, pentru toţi cei care sunt prezenţi aici şi acum şi pentru toţi oamenii suferinzi de pe planetă şi pentru întreaga planetă, care merită să fie vindecată.

În timpul meditaţiei am realizat că ceea ce am perceput este o flacără subtilă sacră, care poate arde toate păcatele unei ființe umane. Fiind ghidată în mod subtil telepatic de către îngeri, am realizat că era necesar ca lăuntric să renunţ definitiv la toate relele din fiinţa mea, ca şi cum aş lăsa toate păcatele mele să fie arse în acea flacără subtilă profund purificatoare. Am constatat însă că în cazul unora dintre defectele şi păcatele mele persista o anume rezistenţă bazată pe ataşament. Mi-am dorit să pot elimina pe această cale toate acele păcate pe care le-am făcut de fiecare dată când nu am realizat Voia cea sfântă a lui Dumnezeu. Pentru că voinţa mea de a le arde în acel foc subtil purificator era foarte mare, focul cel sacru a pătruns în trupul meu şi mi-a cutreierat organele, purificându-le şi regenerându-le.

Am perceput că aceste flăcări subtile erau multe la număr şi se manifestau ca nişte mângâieri line, dulci, alinătoare, care mi-au parcurs tot trupul, după care, la un anumit moment dat, au intrat în ajna chakra. Atunci am simţit că este momentul să pun pe rugul cel sacru al centrului subtil de forţă ajna chakra toate păcatele mele.

Plângeam fără oprire, uimită de frumuseţea şi intensitatea acestor purificări spirituale profunde şi trăiam cu intensitate graţia apropierii lui Dumnezeu, eram copleşită de Atotputernicia Lui, ce mă uşura şi mă ridica de sub povara greşelilor mele din trecut.

Atunci am întrebat lăuntric cum anume este necesar să procedez în viitor, ca să nu mai greşesc, ca să mă menţin întocmai la fel de pură ca focul subtil cel sacru pe care l-am resimiţit în fiinţa mea pe întreaga durată a meditaţiei. Am primit următorul răspuns telepatic imediat: „Este necesar să fii foarte atentă ca să faci în fiecare moment Voia cea tainică a lui Dumnezeu.“

După ce am perceput în fiinţa mea acest mesaj spiritual, sufletul meu s-a liniştit profund şi am slăvit pe Bunul Dumnezeu pentru tot ce a făcut pentru mine şi pentru tot ceea ce va face în continuare. Sufletul meu s-a umplut atunci de Măreţia Dumnezeiască şi de Atotputernicia Dumnezeiască.